+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lifestyle Hotel Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

von 10 Bewertungen

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    85%
  • Preis-Leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit älteren Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Zdeněk Vodička

Älteres Paar, 20.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • 1) Sprchový gel s vůní lesních jahod :-) Marně si lámu hlavu, kde ho sehnat... 2) Matrace na můj vkus poněkud měkčí a pružnější, ale vyspal jsem se na ní až překvapivě dobře

  • Cena vody Evian v minibaru (150 Kč na láhev ?????) - nepoužil jsem ji právě proto

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

Einzelreisender, 17.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vstřícnost personálu.

  • Není co dodat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 13.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Robert

Älteres Paar, 13.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Vysoká úroveň profesionality slečny Veroniky Pavlíkové, na recepci hotelu, naplnila mé očekávání v ohledu uvítání hosta. Již od prvního okamžiku komunikace byla u slečny Pavlíkové zřejmá vstřícnost, laskavý a lidský přístup i odbornost ve směru podání informací, které jsem potřeboval. Slečna Pavlíková je tedy příjemným důkazem toho, že i v ČR může recepční hosta nejen uvítat, ale i přesvědčit o tom, že pro člověka bude lidský přístup důležitější, než mnohdy nevyužitelné pozlátko.

  • Majitelům, případně nejvyššímu vedení hotelu bych si dovolil, z technického hlediska, doporučit přehodnocení úrovně zvukové izolace prostor, v nichž je hostům umožněna hlasitá hudební reprodukce stylu Karaoke. Z důvodu vysoké hlasitosti a otřesů vedoucích stěnami hotelu ze suterénu až do pokojů ve druhém patře, jsem nemohl spát mezi 23.00 až 04.00 hod. Nemluvě o hostech, které - opilé téměř do bezvědomí - odváděli další hosté z prostor zmíněné Karaoke zábavy. Za krátké zamyšlení snad majiteli, nebo vedení hotelu bude stát fakt, že může získat víc hostů, kteří si chtějí v jejich hotelu v nočních hodinách odpočinout. Pokud, tedy nemají zájem spíš o vytvoření jakéhosi "night clubu" pro zábavu dle libosti hrstce opilých a hlučných individuí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Stanislav

Älteres Paar, 17.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • V hotelu panuje klid a pohoda,sice je to dál od centra, ale to vůbec nevadí, zastávka MHD je dvě minuty cesty od hotelu a autobus a metro jezdí stále.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anton Bittner

Älteres Paar, 13.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Milan Sepeši

Einzelreisender, 6.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • vyborný hotel, trochu ďalej od centra, ale výhoda pri ceste po D1, dá sa vyhnúť hustej premávke. Hotel čistý, nový, spokojnosť.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Junges Paar, 15.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Skvělý poměr cena/kvalita, pěkné a moderní pokoje. Kvalitní restaurace v hotelu. Příjemný personál.

  • Kdo chce mít absolutní klid, může ho vyrušit občasný přelet letadla, ale rozhodně to neni něco, co by vás mělo v noci budit. Velmi pomalý počítač s internetem na pokoji.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jan Politzer

Junges Paar, 24.3.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Moderní a hezký pokoj, velice ochotný personál, výborná restaurace s donáškou na pokoj. Snídaně perfektní opět na pokoj :-) Mohu jen doporučit.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman Kadlček

Älteres Paar, 22.3.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • hezký hotel za přijatelnou cenu

  • vzdálenost od centra a trošku dražší kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9